national phone number:
0700 10 677

 

Обучение за дистрибутори на АССИСТ (върни се назад)

На 15 май 2010 в новата изложбена и обучителна зала на АССИСТ бе проведено обучение за търговци и монтажници на гаражни секционни врати с автоматика.
Модулите за обучение са базирани на опита на ДОРХАН Русия  - основен доставчик на  АССИСТ за панели, обков и технология със специализиран софтуер за проектиране и асемблиране на секционни врати. Фабриката на Дорхан в Москва заема над 50 000 квм.м и включва пълен цикъл за производство по западна технорлогия на сандвич-панели за секционни врати, обков и аксесоари, както и хидравлични рампи, детайли и ламели за ролетни врати, уплътнителни ръкави, скоростни ПВЦ врати и специализирани хангарни врати. Наскоро  Дорхан отвори вратите на новата си фабрика в Чехия – само за производство на панели за секционни врати .

Официалният вносител и партньор на Дорхан  за България – АССИСТ, започна серия от обучителни модули и семинари с практическа насоченост, в които са поканени действащи и потенциални дистрибутори и монтажни звена, насочени към продажба, монтаж и сервиз на гаражни врати, автоматика за врати и портали, автоматични бариери, автоматични входни плъзгащи врати, индустриални скоростни врати и други. АССИСТ има натрупан 15 годишен опит в този бранш, изградена сериозна производствена и складова база, както  и условия за подготовка на нови кадри, което ще разшири пазарното присъствие на фирмата в България и съседните страни чрез създаване на здрава мрежа от професионалисти в продажбите и монтажа на гаражни врати. С голям склад, кратки срокове за производство и налични детайли и резервни части, АССИСТ предоставя  know-how, умения за успешни продажби и необходими знания на своите партньори, което гарантира удобство и удовлетвореност за крайния потребител. Всички изделия притежават европейски сертификати и отговарят на нормативите за експлоатация, като някои параметри на гаражните врати на Дорхан са най-високите в сравнение с всички други производители в света, като например: висок коефициент на топлоизолация, специфична патентована разрботка на сандвич-панелите с прекъснат термомост и уплътнение, което предотвратява конденз и замръзване или обледеняване на вратите; поцинковани детайли и пружини за интензивен режим на експплоатация от 10 000 до 100 хиляди цикъла за врата; произволни размери и избор на вида окачване на вратата съобразно размера на отвора на гаража.

Автоматиката SOMMER – произведена в Германия с вносител за България – АССИСТ, има също така ред предимства, като разнообразие от мощности на двигателите съобразени с големината и теглото на вратата, както и нейното натоварване. Най-характерна особеност е патента на SOMMER за 24-волтов двигател, който се движи по горна релса над вратата, практически оразмерен за интензивен режим на работа, и наличие на специализирано устройство „торминал”, с което специалистите на  АССИСТ могат да констатират направените цикли от вратата към определен момент, което е полезно при сервизиране на пружините на гаражните врати.
Не на последно място е от значение достъпната цена на предавателите за дистанционно управление,налични непрекъснато на склад, което обезпечава сигурност за клиентите.
АССИСТ може да осигури допълнителен приемник или да дублира дистанционното управление на съществуващи чужди автоматизирани съоръжения така, че клиентът да борави само с един предавател за дистанционно управление, с което може да отваря портал, гаражни врати и дори да включи други автоматизирани системи, като градинско осветление, поливна система, ролетни щори, сенници и прочие.
Основен фактор за успеха на АССИСТ е избора на водещи качествени доставчици от целия свят, кратки срокове за производство; инженеринг, извънгаранционен сервиз и поддръжка, като този натрупан в годините професионализъм вече става достояние и предимство и за новите партньори и дистрибутори благодарение на инициативата на АССИСТ за обучения и практически курсове.