телефон за цялата страна:
0700 10 677

 

Продуктов семинар – презентация (върни се назад)

 

 

 

 

На 20.01.2010 в зала 2 на Съюза на Архитектите в България г -н Филип Геран, представител на C/S France, със съдействието на своя български партньор АССИСТ ЕООД представи по изключително интересен начин иновативни решения на френската компания в следните направления: 

C/S Acrovyn® – ъглови лайсни, противоударни стенни детайли, перила и парапети за стена, защитна декорация за стени и врати

C/S Acrovyn®е търговската марка на френската компания C/S France с над 30 години опит в областта на авангардни материали за защита на стени, ъгли и врати. Изделията са разработени да поемат евентуални удари и предпазват интериора от увреждане и износване. По този начин се намаляват разходите за поддръжка на сградите. C/S Acrovyn®  съчетава добра устойчивост, лесна поддръжка и впечатляващ външен вид. Не без значение е факта, че този ви покрития за стени и ъгли има всички сертификати за приложение в болнични заведения, клиники, операционни зали и навсякъде, където се налага висока степен на дезинфекция и хигиена на помещенията.

C/S Pedisystems® - входни изтривалки

Високоефективно решение за предотвратяване замърсяването с прах, кал и влага на входа на всяка сграда. Ефекта на почистване се дължи на добре създадената конструкция на изтривалките – специални алуминиеви профили и вложки от гума, четка или мокет. Дори и при агресивни атмосферни условия и голям човекопоток, изтривалките на C/S Pedisystems®    запазват добрия си външен вид и функционалност. Тези изтривалки са особено подходящи за: търговски центрове, болници, хотели, магазини, обществени сгради, офиси, бензиностанции, учебни заведения, супермаркети и др. C/S

Airfoll® – слънцезащитни системи

C/S Airfoll® ефективно предотвратява презатоплянето на сградите от слънцето. Намалява необходимостта от климатизация и така спестява енергия, като гарантира комфорт във вътрешните пространства. Разширява се полезната площ около прозорците на сградата, като същевременно се постига ефектна защита от пряка слънчева светлина и сериозна бариера за шума. Многообразието от закрепващи елементи и специално проектирани профили C/S Airfoll®  позволява сложни и индивидуални архитектурни концепции и смели решения, като последните постижения на C/S France са с допълнително светодиодно осветление към жалузите, така че вечер всяка сграда да е осветена по различен индивидуален начин. Слънцезащитните системи намират широка употреба при окачени фасади и сгради с големи остъклени площи - търговски центрове, летища, болници, хотели, магазини, обществени сгради, офиси, бензиностанции, учебни заведения и др.  

C/S Couvraneuf® – разширителни (дилатационни), противопожарни, антиземетръсни и водонепропускливи фуги

C/S Couvraneuf® е безспорен лидер в тази продуктова група. Основно приложение тези продукти намират в аерогари, жп гари, хотели, учебни заведения, старчески домове, молове, офис сгради, заводи, индустриални сгради, паркинги, метростанции. Всички присъстващи имаха възможност да участват във викторина с интересни награди подготвена от домакините от АССИСТ ЕООД.  

Наградите спечелиха :  

Ø      Летище София Ø      ЛП Консулт Ø      Суис Пропъртис  

Повече информация  - www.assist.bg 

За контакти:                                                                           

Email address: sales@assist.bg

Тел. за контакт: 02-824 1 824

Лице за контакт: Дорина Добрева 

Основни факти за „АССИСТ“ ЕООД:-         Компанията е създадена през 2001 год.-         Основната дейност на компанията е в производство и монтаж на входни автоматични врати, производство и монтаж на гаражни секционни врати и специфични индустриални врати; доставка и  монтаж на термовъздушни завеси, инфрачервено отопление; доставка и монтаж на автоматични бариери, паркинг-системи, доставка и монтаж на входни изтривалки. 

         „АССИСТ” ЕООД притежава собствена производствена база и склад в София. 

        АССИСТ” ЕООД предлага инженеринг, сервиз и извън-гаранционна поддръжка на монтираните продукти.