телефон за цялата страна:
0700 10 677

 

Семинар Besam (върни се назад)

                                                                                                                


Иновативна въртяща врата с голям диаметър, която осигурява по-сигурна евакуация на сгради с голям човекопоток, представено в България от шведската фирма Besam


Дистрибуторите на автоматични врати се запознаха с новите предложения на лидера в Европа, благодарение на българския партньор на компанията «АССИСТ» ЕООД – София


София, България. На 12.11.2009 година "АССИСТ" ЕООД, съвместно с шведския си партньор BESAM ASSA-ABLOY, проведоха  семинар-обучение за автоматичните врати Besam. Семинарът се състоя в х-л "Банкя палас" с участието на служители, дистрибутори на фирмата, производители на дограма и фасади, строителни организации и инвеститори. Освен традиционната продуктова гама, на семинара беше представен новия модел въртяща врата Besam Revolving Door - RD3L, с диаметър 5,4 м и 6,2 м. Новото предложение на Besam е от гамата на големите трикрили въртящи врати, която предоставя по-широка проходна част и поема по-голям човекопоток (до 5 000 души в час). Необходимостта от такова решение става актуална във връзка с изграждането през последните години на големи административни и търговски сгради с голям човекопоток. При новия модел автоматични врати са запазени присъщия шведски елегантен дизайн и висока степен на сигурност. В аварийни ситуации крилата се освобождават незабавно и по този начин се осигурява безпрепятствена евакуация на хората в сградата.

        


Повече информация за въртяща врата Besam Revolving Door - RD3L можете да намерите тук.

По време на семинара беше отделено внимание и запознаване с възможностите за гаранционно и извънгаранционно обслужване на продуктите на Besam – Швеция.
Особен интерес за аудиторията се оказа сервизният комплект SUK, който дава възможност за ремонт на повече от 60 различни модели автоматични врати.
Демонстрация за работа със сервизния комплект беше направена от екип на "АССИСТ" ЕООД.

За контакти:
E-mail: sales  @ assist.bg
Тел.: (02) 824 1 824

Основни факти за "АССИСТ" ЕООД:

Компанията е създадена през 2001 година.


Основната дейност на компанията е в производство и монтаж на входни автоматични врати, производство и монтаж на гаражни секционни врати; доставка и  монтаж на термовъздушни завеси, инфрачервено отопление; доставка и монтаж на автоматични бариери, паркинг системи, автоматични бариери и паркинг системи; доставка и монтаж на входни изтривалки; доставка и дистрибуция на индустриални врати.


"АССИСТ" ЕООД е представител на BESAМ - Швеция, Richards Wilcox - Канада, Doorhan - Русия , FABBI – Италия, FRICO – Швеция, Каме -  Италия,  Емко - Германия, Corsaro & Lisco - Италия, Albany -  Германия, Sommer - Германия, GFA - Германия.


"АССИСТ" ЕООД предлага сервиз и извънгаранционна поддръжка на монтираните продукти.
За повече информация относно "АССИСТ" ЕООД, моля, посетете рубриката "За нас"