телефон за цялата страна:
0700 10 677

 

Обучение в ШВЕЦИЯ (върни се назад)

 

На 21 януари екип на АССИСТ гостува на БЕЗАМ в Швеция с цел обучение в новата продуктова гама, продажби, монтаж и настройки на новите видове механизми и добре познатите традиционни автоматични системи за врати. Близо 50-годишната история на фабриката в град Ландскрона, южна Швеция, е обогатена от новия стил и търговски методи на АССА АБЛОЙ/най-големия концерн в областта на заключващите системи, брави, обков и автоматика/.

Към днешна дата годишният оборот  на БЕЗАМ  е над 3 млн Евро, броят на инсталираните врати от 1962 година са над 1 милион; дистрибуторите са в 50 страни; собствените търговски дружества на компанията са 23.

Екипът на АССИСТ в двудневен семинар се запозна с новите продукти на компанията, правила за продажба, окомплектовка, монтаж, настройка, сервиз и сертификация на изделията.

Особено интересно беше посещението във фабриката на БЕЗАМ, където единственото разрешено за снимки място, беше "овалния кабинет" на мениджъра производство - изработен дизайнерски от прословутите обли автоматични врати на БЕЗАМ  и напълно остъклен с контрол на достъпа. Още при влизането в производствената зона прави впечатление светлинно указателно табло, където се вижда дневния план за брой автоматични системи за врати и актуалното състояние на изработените изделия. Така работниците и ръководителите производство знаят във всеки един миг дали трябва да ускорят темпото или им се полага заслужена почивка.